Castelli 23035 PREMIO női mez, agyag (M)

Egyéb ajánlatok

 

Castelli 23035 PREMIO női mez, agyag (M)

67 999 Ft
+ 1 599 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
mtbiker.hu
Termékleírás
Nem Női

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!


  • Egy innovatív darab a maximális kényelemre hosszú túrák során, az izomtartásra, a sebességre és a tartósságra.

  • A törzs könnyű, rugalmas anyaga újrahasznosított poliészter mikroszálból biztosítja a nedvesség elvezetését, 26% elasztán a rugalmasságért.

  • UPF 50+ fényvédő.

  • A vállak bordázott, újrahasznosított sztreccs anyagból készültek, hogy hűvös maradjon, és világszínvonalú aerodinamikája legyen.

  • Gallér nélküli felépítés a könnyű érzetért.

  • YKK cipzár fordított felhúzással és U-alakú hurokkal a könnyebb kezelés érdekében.

  • Szilikon szegély varrat nélküli elasztikus panellel.

  • 3 hátsó zseb, 1 cipzárral az értékek tárolására.

  • Fényvisszaverő logó a hátoldalon.

Színek : 085 világos fekete, 294 agyag, 538 lila homály, 424 belga kék, 649 perzsa vörös
Súly : 121 g (M)
Méretek : XS-3XL
Hőmérséklet tartomány : 16 - 35 °C

Anyagösszetétel:
Alapanyag: 75% poliészter, 25% elasztán
Ujjak: 65% poliészter, 33% elasztán, 2% poliamid
Alsó rész: 80% poliamid, 20% elasztán

A név mindent elmond. A Premio trikót a maximális kényelemre és teljesítményre tervezték. A Premio rövidnadrágon használt technológiát és anyagot a mezhez igazítottuk. Két különálló elasztikus szövet számos előnnyel jár: szoros illeszkedés, kiváló nedvességelvezetés, maximális aerodinamika, könnyű súly, tartósság, gyönyörűen sima kidolgozás és puha tapintású. Az ujjak bordázott felépítésűek, mint a rövidnadrágok, hogy tökéletes illeszkedést és illeszkedést biztosítsanak anélkül, hogy túl szorosak lennének. A test újrahasznosított poliészter szövete könnyű, puha és rugalmas, így tökéletesen illeszkedik a testhez. Kiválóan elvezeti az izzadságot, ha kint meleg van. Hogy tökéletes legyen a mez, olyan részletekre is odafigyeltünk, mint a cipzár és a derékrésznél a rugalmas felület. Amikor bemutattuk a Premio Black rövidnadrágot, mindenki megkérdezte: „Mit vegyek fel velük? Íme egy mez, amely tökéletesen illik hozzájuk – stílusban, kényelemben és teljesítményben.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.