Castelli 24052 AERO PRO 7.0 női mez, mélylila (S)

Castelli 24052 AERO PRO 7.0 női mez, mélylila (S)

45 199 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Castelli 24052 AERO PRO 7.0 női mez, mélylila (S)

45 199 Ft
+ 1 599 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mtbiker.hu
Termékleírás
Nem Női

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!


  • Kategóriájában a legjobb aerodinamika egész napos kényelemmel kombinálva. Ezt a mezt úgy tervezték, hogy wattot takarítson meg, miközben biztosítja a nedvesség szabályozását és a kényelmet még a leghosszabb edzések során is.

  • Anyag- és varratok elosztása CFD elemzés alapján

  • A Castelli által kifejlesztett Air_O Stretch anyag biztosítja a légáteresztő képességet, a kényelmet és a tökéletes illeszkedést

  • Az aerodinamikai hatékonyságra tervezték 30-55 km/h sebességnél

  • Anyaga aerodinamikára és légáteresztő képességre hangolt

  • Ideális a Bolero SS alap alsóinggel kombinálva, hogy tovább javítsa az aerodinamikát.

  • Vállszerkezet az ideális légáramlásért

  • Varratlan ujjak könyökig

  • Az elasztikus derékpánt a helyén tartja a mezt és tartást biztosít a zsebeknek.

  • YKK® Vislon® cipzár

  • Bluesign® tanúsítvánnyal rendelkező anyagokat tartalmaz

Méretek : XS-XL
Súly : 97g (S)
Vágás : Verseny
Hőmérséklet tartomány: 18-35°C
Színek : 081 hibiszkusz, 085 világos fekete, 288 élénk rózsaszín, 529 mély lila

Anyagösszetétel:
Alapanyag: 94% poliészter 6% elasztán
Ujjak: 86% poliészter 14% elasztán
Alsó törzs: 80% poliészter 20% elasztán

Amikor Castelli 2006-ban megalkotta az első aero-mezt a versenyszerű országúti kerékpározáshoz, mindenki azt hitte, őrültek vagyunk, köztük néhány profi versenyző is. Az aerodinamika akkor még csak időmérőre szólt. A ruházat funkcionalitása a nedvességelvezetést jelentette, a Tour de France-on pedig bő mezben lehetett nyerni, ami alapvetően egy poliészter póló volt, hátul zsebekkel. Még aerodinamikai tanácsadóink is minimális előnyre számítottak, ha egyáltalán egyáltalán nem, ezért is neveztük el a mezt a Split Second-nak. Végül a mez előnyei jelentősek voltak, és sikerült forradalmat elindítani a profi peloton megjelenésében. A mez már a hetedik generációnál tart, és minden alkalommal sikerült javítanunk. Az anyag és a varratok elhelyezésénél továbbra is főként a lovaglópozíció légáramlásának CFD elemzésére hagyatkozunk, és a versenyzők visszajelzéseivel együtt olyan mezt alkothatunk, ami nem csak gyors, de kényelmes is a hosszú túrákon. Ha pedig maximalizálni szeretné aerodinamikai előnyét, csak viselje a Bolero SS-t a meze alatt.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.